Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://sadikyilmaztml.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mah. 225. Sok. No2 PK 16700 Karacabey Merkez, Karacabey, Bursa
VİZYON : - Öğrencileri ilgi, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem mesleğe, hem yüksek öğrenime, hem hayata ve iş alanlarına hazırlayan, - İş becerileri ile güven veren, - İş piyasasında aranan, - Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, - Bilim ve teknolojinin farkında olan, - Değişime ve gelişime açık, - Etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir…
MİSYON : -Öğrencilerimizi Türk Milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, - Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, - Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, - Evrensel ve insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, - Toplum ve iş yaşamının gerektirdiği bilgi ve beceri ile donanmış, bilgi üreten, bilgiye ulaşan ve kullanabilen, karar verme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Servis : İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTADIR
Ulaşım : KARAYOLU
Yerleşim Yeri : Esentepe Mah. 225. Sok. No:2
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 70 km´dir. ilçe Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :